Грижа за устната хигиена

0.00 лв.
Гел за масаж на устна кухина ЧЕРНОМОРСКИ МИНЕРАЛИ – за намазване на венците. При кървящи венци, възпаления в устната кухина и гърлото и лош дъх в устата.
0.00 лв.
 Предназначение: Гел–паста за зъби за ежедневна употреба. Високото съдържание на магнезий, богатият микроелементен състав на черноморската луга, обогатен с разтворим калций и фосфати и активните фитосъставки подпомагат реминерализацията на зъбите, предпазват от развитие на кариес, заздравяват зъбния емайл, предпазват от отлагане на плаки, избелват зъбите, задравяват и предпазват венците от кървене, предпазват лигавицата на устната кухина от възпаления; меките абразивни частички предпазват зъбния емайл от увреждане. Доставя усещане за свежест и чистота.
0.00 лв.
Комплекс от биоактивен калций получен от яйчени черупки, слонова кост и хидроксиапатит – строителен материал на стоматологични твърди тъкани.
0.00 лв.
Паста за зъби с активни екстракти от зелен чай, градински чай и лайка има успокояващ и противовъзпалителен ефект върху венците и е предназначена за защита от образуването на бактерии и плака през целия ден.
0.00 лв.
Гел-паста в нежен смарагдово зелен цвят, съдържа екстракти от билки и масло от здравец за ефективна грижа за зъбите и венците.
0.00 лв.
Разтворът за устната кухина "Черноморски минерали" се препоръчва при кървящи венци, възпаления в устната кухина и гърлото и лош дъх в устата.
4.50 лв.
Иновативна функционална четка за зъби. Добавеното в четката злато има силно изразено антибактериално действие.
4.50 лв.
Иновативна функционална четка за зъби. Добавеното в четката сребро има силно изразено антибактериално действие.
4.50 лв.
Съдържащият се растителен въглен, във външните косъмчета, помага за премахване на лошия дъх и създава усещане за цялостна свежест. Добавеното в четката за зъби злато има силно изразено антибактериално действие. Продуктът е регистриран в FDA US и KIFA
Copyright MAXXmarketing GmbH
JoomShopping Download & Support